Om Tjango

Målsättningen med Tjango.se är att vara det självklara alternativet för Sveriges golfare när de söker golfrelaterad information. Med helt unika klubb- res- och hotellguider kan våra besökare på ett snabbt och interaktivt sätt hitta all relevant information på ett ställe.

För att göra Tjango.se till Sveriges bästa golfsajt hoppas vi på ett nära samarbete med alla Sveriges golfklubbar, hotell, researrangörer och passionerade golfare.

Bloggar

På Tjango finns möjligheten för alla att starta en egen golfrelaterad blogg. Du kan blogga som privatperson eller som företag och det är upp till dig hur ofta du skriver inlägg.

För att skapa en egen golfblogg ber vi dig att kontakta oss. Vänligen ange ditt användarnamn på Klubb Tjango så aktiverar vi din blogg gratis och skickar dig en manual för att komma igång. Har du inte registrerat dig som medlem på Klubb Tjango kan du göra det kostnadsfritt genom att klicka här.

Klubbguiden

Tjango Klubbguide är en oberoende sammanställning av Sveriges golfklubbar. Förhoppningen med Tjango Klubbguide är att den ska hjälpa golfare att upptäcka nya golfbanor samtidigt som den erbjuder möjligheten för våra besökare att dela med sig av sina upplevelser från tidigare besök.

Som golfare kan du snabbt hitta tillgängliga golfbanor i ett specifik geografiskt områden. Från kartan kan du sedan navigera till golfklubbens egen infosida. Där hittar du bland annat kontaktuppgifter och länk till klubbens hemsida. Som besökare kan du även få en vägbeskrivning till golfklubben.

Det finns också ett bildgalleri för respektive golfklubb och du har möjlighet att lämna en kommentar om du redan spelat banan, alternativt läsa vad andra golfare har för åsikter.

Som golfklubb finns möjligheten att presentera er klubb för våra besökare under sektionen "Meddelande från klubben".

Resguiden

Tanken med Tjango Resguide är att du som besökaren snabbt ska kunna hitta tillgängliga arrangörer till det resmålet du planerar din nästa golfsemester. Om du saknar ett populärt resmål eller en arrangör av golfresor får du gärna kontakta oss. Tjango Resguide är under uppbyggnad och vi kommer kontinuerligt uppdatera och förbättra den.

Hotellguiden

Med hjälp av Tjango Hotellguide kan du som besökaren snabbt hitta tillgängliga golfpaket i ett önskat område. Du hittar även kontaktuppgifter och vägbeskrivning till hotellen samt vilka golfbanor de samarbetar med.

Representerar du ett hotell som erbjuder ett golfpaket till sina gäster ber dig att kontakta oss så ser vi till att ni finns representerade i Tjango Hotellguide.

Klubb Tjango

Att registrera sig som medlem i Klubb Tjango är gratis. Som medlem får du bland annat vårt nyhetsbrev. Du får även möjligheten att starta din egen blogg här på Tjango. Klicka här för att registrera dig som medlem.

När du sedan loggar in kommer du se ”Klubb Tjango” i huvudmeny. Navigera ditt och du kommer hitta information om aktuella erbjudanden och tävlingar för våra medlemmar.