En avståndsmätare för golf i bagen

Har fått låna en avståndsmätare (en så kallad golfkikare) av en kompis som inte har haft någon användning för den. Det är faktiskt en riktigt ball pryl där man med hjälp av laser kan få exakta avstånd på golfbanan. Har inte haft möjlighet att testa den ännu men jag hoppas att jag kommer få chansen att använda den ett par gånger denna säsong.

Det skulle kanske gå att argumentera att det skulle vara fusk att med hjälp av laser få det exakta avståndet men det köper jag inte riktigt. Det flesta banor erbjuder en banguide med avstånd så det är ju inte direkt en hemlighet. Bara lite smidigare och lite roligare. Det tror jag i alla fall. Återkommer efter att jag testat den.

Nikon 350G Laser avståndsmätare för golf

En Nikon Laser 350G finns numera i min golfbag.

Trött på att vänta på

Trött på att vänta på fjantar som går och kollar i sina kikare. Tycker det borde förbjudas. Inte för att det ger en fördel utan för att de sinkar tempot.

Ett förbud kanske är att

Ett förbud kanske är att ta i men jag håller med om att det faktiskt sinkar tempot. Vissa menar att tempot skulle öka på grund av golfkikare eftersom man inte behöver stega upp avstånden men vem gör det egentligen?

Själv så har jag inget

Själv så har jag inget emot att golfare använder lasermätare. Mitt problem är att många golfare inte är tourspelare vilket dom tror och med det skall titta på puttar i evigheter och inte är beredda när dom skall slå. Att någon tar reda på avståndet tar bara några sekunder...

hehe.. beredd att hålla med

hehe.. beredd att hålla med

Skriv ny kommentar

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Inga HTML-taggar tillåtna
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Mer information om formateringsmöjligheter