Hjälp i planerandet av golfsemestern

Hösten har kommit till Sverige men än så länge har de flesta golfbanorna öppet. Många golfare har dock börjat inse att golfsäsongen börjar gå mot sitt slut och börjar planera inför vinterns golfresa. Oavsett om resan går till Spanien, Portugal eller Dubai kan det vara värt att göra lite research på Internet.

Tyvärr finns inte alla intressanta sajter på engelska, än mindre på svenska vilket kan ställa till lite problem för oss som inte förstår spanska eller portugisiska. Misströsta inte. Tjango tipsar dig om en tjänst som kommer underlätta researchen inför golfsemestern.

Google Translate

Med hjälp av Google Translate går det enkelt att översätta fraser mellan alla större språk och svenska. Du kan till och med översätta en hel webbsida. Så om du besöker en golfklubbs hemsida som bara finns på spanska kan du skriva in webbsidans adress i Google Translate och på ett par sekunder är sidan översatt till svenska.

Översättningen kanske inte alltid känns helt perfekt men kan förhoppningsvis hjälpa till i planerandet av den kommande golfresan.

Till Google Translate

Läs Tjango.se på spanska

Till Tjango Resguide

Inga kommentarer ännu.

Skriv ny kommentar

  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Inga HTML-taggar tillåtna
  • Rader och stycken bryts automatiskt.

Mer information om formateringsmöjligheter